lunes, 12 de agosto de 2013

Negocio para quen?

La Voz de Galicia: Os mil quilos de porco celta esfumáronse en Nebra

As expectativas da organización superáronse e parte das viandas esgotáronse antes de servir todas as racións

Decenas de comensais acudiron onte a Nebra para deleitarse cos sabores do porco celta servido na festa gastronómica organizada polos comuneiros. Os preto de mil quilos de carne convertidos en embutidos, xamóns, touciño entrefebrado e costela, así como o tres porcos ao espeto, de 75 quilogramos cada un, quedaron en nada para saciar o apetito dos asistentes. Membros da organización aseguraron que as súas expectativas se viron claramente superadas e xa pensan nos cambios que poden facer para a segunda edición.

As 330 prazas para degustar a vianda baixo a carpa tamén foron insuficientes e a moitos asistentes non lles importou en absoluto comer de pé.

Vinte persoas, con axuda de voluntarios, encargáronse de preparar a carne. Ao catro da mañá comezaron a cociñarse os porcos celtas ao espeto, que estiveron ao lume un oito horas.

Quen vai pagala desfeita que causaron os porcos nesta propiedade polo cal, ante asunción de responsabilidade do presidente está denunciada a comunidade?



No hay comentarios: